Sadržaji
Facebook stranica  Rastimo u slobodu!

Terapija dodiromTerapija dodirom


Psihoenergetika Psihoenergetika

 

 

Inicijalni poklon

Prvi susret uz izradu prijedloga osobnog tretmanskog plana!
Više...

 

English - counseling and therapy in englishPsychological counseling, psychotherapy and coaching in English

 

Preuzmite info letak Psihowellness © download pdf

 

 

Događanja

u pripremi: predavanje 'Prirodan način oslobađanja od strahova, trauma i drugih ograničavajućih stanja, misli i osjećaja'

- ulaz je slobodan

Opširnije...

 


Foto galerija Foto galerija

Materijali

Tematske brošure, letke i druge publikacije u .pdf formatu možete besplatno preuzeti s naših stranica.
Download

Newsletter

Želite li primati e-newsletter 'Zdravlje', molimo prijavite se na mailing listu  e-mail

Uključite se!

Osmišljavamo i provodimo programe i projekte u zajednici - uključite se!.
Podržavamo različite oblike volonterskog učestvovanja - javite nam se!
Provodite slične programe i projekte u svojoj zajednici?
Rrazmijenimo iskustva i razvijajmo se zajedno!

 

 

Aktivnosti


Individualni susreti

Individualni susretiPristup: savjetovanje, psihoterapija, psihoenergetika, coaching.
Metode: ciljane brze intervencije, individualizirani programi kontinuiranog osobnog rasta i razvoja, razvoj životnih vještina, poticanje i jačanje unutarnjih izvora, resursa i snaga te osobne slobode za rješavanje problema, poboljšanje kvalitete života i razvoj sreće.
Sadržaji: savjetodavni i tretmanski rad, coaching, modeliranje, medijacija , oblikovanje osobnih, individualiziranih tretmanskih i razvojnih pristupa za pojedinog korisnika u skladu s principima prirodne samoregulacije i osobne ekologije te poštivanja i osnaživanja autentičnog osobnog razvoja.
Vrijednosti: istina, ljubav, sloboda, razvoj, integritet, stručnost, etika, osobna i društvena odgovornost.

Grupne aktivnosti

Grupne aktivnostiOrganiziranje, suorganiziranje i provođenje programa, projekata, edukacija, seminara, prezentacija, predavanja, savjetovališta, grupa podrške, skupova i drugih srodnih aktivnosti vezanih uz promica nje, poticanje, razvoj i unapređenje zdravlja, osobne ekologije, kvalitete života, održivog razvoja i razvoja zajednice.

Aktualno: prezentacijsko predavanje 'Prirodan način oslobađanja od strahova, trauma i drugih ograničavajućih stanja, misli i osjećaja'  Opširnije...

Osobni psihološki profil

Izrada osobnog profilaOsobni psihološki profil jedinstvena je, individualna slika vas kao pojedinca, namijenjena vama i napravljena s ciljem unaprijeđenja vaše dobrobiti. Izrađuje se u ugodnoj i opuštenoj atmosferi, kroz razgovor s psihologom te ispunjavanje profesionalnih testova i upitnika odabranih u skladu s vašom individualnošću. Utvrđivanje vaših želja i potreba, te konkretnih informacija i osobnih dobrobiti koje očekujete kao rezultat izrade psihološkog profila, odvija se u besplatnom, neobavezujućem inicijalnom razgovoru. Cjelokupan postupak se odvija uz potpunu povjerljivost i zaštitu osobnih podataka, a vodi ga stručni educirani psiholog s dugogodišnjim iskustvom. Rezultate dobivate u zaključnom savjetodavnom razgovoru, u formi pisanog izvještaja koji je prikaz vašeg trenutnog psihološkog stanja i funkcioniranja. Pri tome, uz dodatna pojašnjenja i savjete za rad na aktualnim teškoćama, dobivate i stručnu preporuku za planiranje i ostvarivanje narednih koraka koji vode ostvarenju vaših ciljeva. Pojašnjenje rezultata, savjeti i preporuke prilagođeni su vama, vašim osobitostima i jedinstvenosti, a sva dobivena znanja o sebi možete odmah praktično upotrijebiti.
Opširnije...

 

Napomena: Informativna, edukacijska, dijagnostička, savjetodavna, tretmanska, poslovna i druga djelatnost Centra Zdravlje usklađena je sa Zakonom o psihološkoj djelatnosti, dopusnica Hrvatske psihološke komore broj 1022.

 

povećajPreselili smo!

Centar za informiranje, edukaciju i savjetovanje 'Zdravlje' svoje aktivnosti održava u suradnji s partnerskom organizacijom Hrvatsko-austrijskim trening centrom za NLP/NLPt  (HATC NLPt, site www.nlpt.hr) – Ferde Rusana 10, Zagreb (u blizini Kvaternikovog trga, molimo vidjeti priloženu mapu - kliknuti za povećanje).

Ostali su naši podaci nepromijenjeni:
Centar za informiranje, edukaciju i savjetovanje 'Zdravlje'
X. Ferenščica 9, Zagreb 10000
Renata Đonđ Perković, predsjednica Centra
+385 1 664 6659, +385 91 164 0908
zdravlje@centar-zdravlje.hr
www.centar-zdravlje.hr

 

<-- Tretmani

<-- Psihoenergetski tretmani

<-- vrh

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  vrh
Copyright © 2014 Zdravlje
IT design
- poslovna izvrsnost s ljudskim licem