Sadržaji
Facebook stranica  Rastimo u slobodu!
Psihoenergetski tretmani
ASP program
Srčana koherencija
Terapija dodirom
EFT / Tapping
Raindrop
Vitaflex
Acess Bars
GAIA Reiki
Rekonekcija
Biopotencijali

Terapija dodiromTerapija dodirom


Psihoenergetika Psihoenergetika

 

 

Inicijalni poklon

Prvi susret uz izradu prijedloga osobnog tretmanskog plana!
Više...

 

English - counseling and therapy in englishPsychological counseling, psychotherapy and coaching in English

 

Preuzmite info letak Psihowellness © download pdf

 

 

Događanja

u pripremi: predavanje 'Prirodan način oslobađanja od strahova, trauma i drugih ograničavajućih stanja, misli i osjećaja'

- ulaz je slobodan

Opširnije...

 


Foto galerija Foto galerija

Materijali

Tematske brošure, letke i druge publikacije u .pdf formatu možete besplatno preuzeti s naših stranica.
Download

Newsletter

Želite li primati e-newsletter 'Zdravlje', molimo prijavite se na mailing listu  e-mail

Uključite se!

Osmišljavamo i provodimo programe i projekte u zajednici - uključite se!.
Podržavamo različite oblike volonterskog učestvovanja - javite nam se!
Provodite slične programe i projekte u svojoj zajednici?
Rrazmijenimo iskustva i razvijajmo se zajedno!

 

Tretmani
Savjetovanje
Psihoterapija
Coaching
EMDR
Brain Fitness
Brain Gym
Neurofeedback
Biofeedback
Psihoenergetika
Biblioterapija
Art terapija

Tretmani


RekonekcijaRekonekcija


rekonektivno iscjeljivanje
princip rekonektivnog iscjeljivanja
znanstvene osnove Rekonekcije
osobna Rekonekcija
Rekonekcija - put u središte srca

 

Rekonektivno iscjeljivanje je nov, vrlo efikasan oblik iscjeljivanja, koji često iznimno brzo daje rezultate. Rekonektivno iscjeljivanje se primjenjuje kada postoji bilo kakav disbalans, oboljenje, ali i kada želite da poboljšate kvalitetu svog života, uklonite blokade, ubrzate osobni razvoj... Za razliku od drugih vrsta energetskog rada, pri tretmanu Rekonektivnog iscjeljivanja praktičar ne djeluje ciljano na neki konkretni problem, jer bolest ili poremećaj je, cjelovito gledajući, posljedica neravnoteže u organizmu. Tijekom tretmana Rekonektivnog iscjeljivanja, iscjeljujuće frekvencije djeluju na osobu kao cjelinu, na sve njegove razine, vraćajući ih u ravnotežu, i na taj način dolazi do iscjeljenja. "Ne iscjeljuje se bolest ili poremećaj, nego osoba." - dr. Eric Pearl, 'Rekonekcija - iscijelite druge, iscijelite sebe'.

Rekonekcija info letak - download download pdf

 

RekonekcijaTRETMAN REKONEKTIVNOG ISCJELJIVANJA

Rekonektivno iscjeljivanje je holistički, neinvanzivni pristup zdravlju koji nudi unaprijeđenje i postizanje dobrobiti bez ikakvog rizika. Učinkovito je kod ponovnog uspostavljanja homeostaze na svim razinama, ali i kod prevencije poremećaja i bolesti. Fokusirano je na uzroke teškoća te djeluje na povratak organizma u stanje ravnoteže i cjelovitosti, čime uklanja temelje bolesti. Rekonektivno iscjeljivanje pomaže tijelu da se vrati u izvorno, zdravo stanje na staničnoj i substaničnoj razini, a pri tome ništa ne 'dodaje' niti 'oduzima'.

Frekvencije Rekonektivnog iscjeljivanja omogućavaju iscjeljenje u vrlo širokom spektru energije, svjetlosti i informacija, obuhvaćajući i raspon izvan područja 'klasičnog' energetskog iscjeljivanja. Rekonektivno iscjeljivanje ne ‘tretira’ neki specifični simptom već osobu kao cjelinu, stoga nećete biti pitani o konkretnim razlozima dolaska na tretman prije samog rada. Iscjeljenje se ne odnosi samo na uklanjanje simptoma, bolesti, bola, slabosti i drugih smetnji neometanom funkcioniranju, već na postizanje osobne ravnoteže i stanja cjelovitosti na svim razinama našeg postojanja. Tijekom tretmana stoga se događaju konkretne promjene na svim tim razinama - tjelesnoj, emotivnoj, mentalnoj i duhovnoj - istovremeno i usklađeno.

Doživljaj Rekonektivnog iscjeljivanja jedinstven je i specifičan za svaku osobu: "Ako imate sreće, vaše iscjeljenje doći će u obliku u kojem ste ga očekivali, a ako doista imate sreće, vaše iscjeljenje će doći u obliku o kojem niste niti razmišljali, u obliku koji je univerzum osmislio posebno za vas." - dr. Eric Pearl*

  vrh

RekonekcijaZa vrijeme susreta praktičar rekonektivnog iscjeljivanja povezuje se s Rekonektivnim frekvencijama i djeluje kao poticaj da se iscjeljujuće frekvencije povežu direktno s osobom koja prima tretman. Rekonektivne frekvencije ne 'prolaze' preko praktičara rekonekcije pa zatim prema drugoj osobi, već se isključivo direktno i neometano utjecajima usmjeravaju osobi koja prima tretman.

U većini slučajeva se sam tretmanski proces odvija unutar ukupno 3 odvojena susreta, no nerijetko je dovoljan i samo jedan. Pristup Rekonektivnog iscjeljivanja ne podrazumijeva redovite, dugotrajne dolaske ili osobna vezivanja bilo koje vrste. Neka iscjeljenja se pokažu odmah u cjelosti, a neka se sustavno razvijaju tijekom vremena - prepustite se s povjerenjem promjenama u vašem životu i podržavajte njihov rast i razvoj prema željenom. Iscjeljenje koje doživite je u potpunosti vaše, i ostaje s vama zauvijek.

Tretman traje 30-40 minuta, pri čemu klijent obučen leži na leđima na masažnom stolu te opušten i zatvorenih očiju opaža djelovanje energije i svoje reakcije. Radi se na energetskom polju, bez neposrednog dodirivanja klijenta. Kako intezitet ovih iscjeljujućih frekvencija ne opada s udaljenošću, tretmani na daljinu su podjednako efikasni kao i oni u kojima su klijent i praktičar u istoj prostoriji.

Cijena susreta (60 minuta) je 350,00 kuna.

  vrh

Rekonekcija

PRINCIP REKONEKTIVNOG ISCJELJIVANJA

Pojam zdravlja, bolesti i iscjeljenja u odlomku 'Istinska priroda iscjeljivanja' dr. Pearl* definira ovako:
"Kad većina ljudi razmišlja o 'iscjeljivanju', usredotočuje se na pomisao o oboljelom ili ozlijeđenom čovjeku kojemu se stanje 'popravlja'. No, što to znači 'popravljati se'? Da će biti bolje u odnosu na što? Bolje nego u nekom prošlom trenutku? Bolje nego netko drugi? 'Oporavak' je previše ograničena definicija iscjeljivanja. Takvo razmišljanje oduzima nam naše pravo da budemo u izravnom zajedništvu s Bogom / Ljubavlju / Univerzalnom Inteligencijom / Svemirom, a time i da budemo samodostatna bića koja sama sebe iscjeljuju. Iscjeljenje bi se, onako kako često o njemu razmišljamo, moglo odnositi na ublažavanje simptoma, bolesti, slabosti i drugih zamjetljivih smetnji cjelovitom funkcioniranju. Iscjeljivanje je također obnova čovjekove duhovne potpunosti. Evo što je iscjeljivanje u biti: oslobađanje ili otklanjanje prepreke ili smetnje koja nas odvaja od savršenstva svemira. No, iscjeljivanje se odnosi na našu evoluciju, a ujedno i obuhvaća evolucijsko restrukturiranje i naše ponovno povezivanje sa svemirom na novoj razini."


Rekonektivni tretman prepoznaje, priznaje i u potpunosti poštuje inteligenciju univerzalne iscjeljujuće sile. Ona zna što nije u redu, što nije dobro povezano, te kakve promjene treba napraviti i kojim redoslijedom. Iscjeljivanje predstavlja ponovno povezivanje sa savršenstvom svemira putem djelovanja te univerzalne iscjeljujuće energije. Zadatak rekonektivnog praktičara tijekom tretmana rekonektivnog iscjeljivanja sastoji se u tome da ne smeta, da ne 'stoji na putu' (svojim odlukama, uvjerenjima, prosudbama, zamišljajima, očekivanjima...), već da dopusti univerzalnoj inteligenciji da donese i provede prikladne odluke.

RekonekcijaPraktičar 'osluškuje', otvara se i prima energiju koja mu / joj omogućuje da djeluje kao katalizator iscjeljenja klijenta. Zadatak klijenta je da se jednostavno otvori i prepusti iscjeljujućim energijama, te prihvati ono što dobiva. Iscjeljenje i njegov oblik je odluka do koje zajednički dolaze klijent i svemir, pri čemu se i prihvaćanje i oblik iscjeljivanja zbivaju imajući na umu najviše dobro osobe i zadatke njezine duše.

"Rekonektivni praktičar združuje klijenta i svemir u stvaranju univerzalnog polja koje se sastoji od ljubavi - u najuzvišenijem smislu riječi - i stanja jedinstva. Svemir priznaje klijentove potrebe i onda stvara okolnosti koje omogućavaju prikladno ispunjenje tih potreba. Kako se to točno događa? Nitko zapravo ne zna. Ako biste me prisilili, teoretizirao bih da, pomoću naše aktivnosti, vibracijske frekvencije klijenta na neki način dolaze u odnos s vibracijama svemira i reagiraju na njih.Kad se vibracije promijene, mijenjaju se i sve 'više' čestice i strukture koje vibracije definiraju. Hoće li se niža vibracija uskladiti s višom? Možda. Kad te vibracije (klijentove, praktičareve i svemirske) stupe u međusobni odnos, valovi će se kombinirati u takvim točkama otpuštanja da će nastati potpuno drugačija frekvencija. Drugim riječima, tri se frekvencije mogu uskladiti da bi stvorile novu koja nije bila prisutna od početka - koja je nastala zbog njihovog udruživanja - gotovo kao da same organiziraju svoje enzimske ili katalizatorske procese.... Kad u kvantnoj fizici promijenite ponašanje jedne čestice, istoga trenutka će reagirati druga čestica na drugoj lokaciji, bez obzira na to je li udaljena nekoliko centimetara ili svemira." - dr. Eric Pearl*

  vrh

ZNANSTVENE OSNOVE REKONEKCIJE

Rekonektivno iscjeljivanje suvremeni je fenomen, u mnogo čemu različit od tradicionalnijih tretmanskih tehnika energetskog rada. Višestruka znanstvena istraživanja potvrđuju utemeljenost, učinkovitost i rezultate ovog pristupa koji se zasniva na jednostavnim, logičnim i neupitnim znanstvenim spoznajama o funkcioniranju živih bića kao samoregulacijskih sustava, čija sposobnost da održavaju svoju homeostazu putem neometanog protoka informacija kroz organizam određuje i stupanj njihovog zdravlja i dobrobiti.

Sama ideja procesa rekonekcije kao temelja zdravlja potječe iz znanstvenih radova s područja fizike iz prve trećine prošlog stoljeća. Rezultati i teorijska razrada dani su 1932. godine u knjizi 'The Wisdom of the Body' harvardskog profesora Waltera B. Cannona, u kojoj je opisao način na koji tijelo održava svoje fiziološko zdravlje (grčka riječ za zdravlje je hael, što znači cjelovitost). Da bi tijelo bilo sposobno održati svoju homeostatičku cjelovitost, tjelesni procesi povratne sprege trebaju biti povezani, a informacije koje putuju tom mrežom putova povratne sprege moraju biti protočne i točne. Baš kao što se prikladno grijanje ili hlađenje neće održati ako termostat ne prima ili ne odašilje točne informacije u sustav grijanja, tako ni tijelo neće moći održati homeostazu i zdravlje ako povezanosti unutar njegovog sustava nisu pravilne. Povezanost povratnih informacija temeljna je za cjelovitost - energetsku, fizičku, emocionalnu, mentalnu, ali i društvenu i globalnu, pa čak i za astrofizičku.

RekonekcijaGary E. R. Schwartz, doktor znanosti, profesor psihologije, medicine, neurologije, psihijatrije i kirurgije te direktor Laboratorija za ljudske energetske sustave Sveučilišta u Arizoni, na tim je osnovama i rezultatima svojih istraživanja postavio teoriju o pet temeljnih koraka za postizanje cjelovitosti iscjeljivanja tj. samoiscjeljivanja: pažnja, povezanost, samoregulacija, poredak i lakoća. Svjesna pažnja je doživljaj vlastitog tijela ili energije koja teče kroz tijelo, te između tijela i okoline. Pažnja stvara povezanost - kada svome umu i tijelu dopustimo da, svjesno ili nesvjesno, iskusi energiju i informacije, taj proces potiče stvaranje povezanosti unutar tijela, ali i između tijela i okoline. Povezanost potiče samoregulaciju. Poput ekipe sportaša ili glazbenika koji zajednički postižu vještinu i uspješnost, dinamičke povezanosti između tjelesnih sustava omogućuju tijelu kao cjelini da se organizira i samoregulira. Samoregulacija potiče poredak - ono što doživljavamo kao cjelovitost, uspjeh ili ljepotu odražava organizirajući proces koji omogućuju povezanosti, jer one omogućuju samoregulaciju. Poredak se izražava lakoćom, i kad je sve pravilno povezano a dijelovi (suigrači) imaju mogućnost ispuniti svoje uloge, proces samoregilacije odvija se bez napora, neometano teče. Vrijedi i obrnuto - postoji i pet temeljnih koraka za postizanje raspada i bolesti: nepažnja, nepovezanost, neregulacija, nered i bolest.

Jedan od zanimljivih eksperimenata koje je dr. Schwartz proveo u Laboratoriju za ljudske energetske sustave istražujući rad dr. Pearla i rekonekcijske frekvencije pokazao je kako se u prisutnosti frekvencija Rekonekcije događa značajan pad razine gama zračenja (elektromagnetsko zračenje najkraćih valnih duljina i najveće energije koje se sastoji od fotona velike energije; brzina gama zraka jednaka je brzini svjetlosti, no one ne skreću ni u magnetskom, ni u električnom polju). Radna je hipoteza kako ljudi, dok koriste energiju Rekonekcije, nešto apsorbiraju - primaju energiju, a ne odašilju je.

Godine 2011. objavljena je i knjiga 'Science Confirms Reconnective Healing' fizičara Konstantina Korotkova, doktora znanosti, profesora Univerziteta u Saint Petersburgu, u kojoj su opisani rezultati različitih eksperimenata i kliničkih pokusa koji su ispitivali efekte Rekonektivnog iscjeljivanja. Eksperimenti provođeni tijekom tri godine pokazali su da tretmani Rekonektivnog iscjeljivanja imaju statistički značajan pozitivan utjecaj, i trenutni i dugotrajni, a time potvrdili i značajan učinak Rekonektivnog iscjeljivanja na zdravlje i dobrobit ljudi.

Više detalja i informacija o znanstvenim osnovama i istraživanjima frekvencija i djelovanja Rekonekcije i Rekonekcijskog iscjeljivanja moguće je naći na http://www.thereconnection.com/about/science/, te u *knjizi dr. Erica Pearla 'Rekonekcija - iscijelite druge, iscijelite sebe' - "Ova knjiga donosi zanimljiv i nov uvid u dinamiku iscjeljivanja." - dr. Deepak Chopra

 

vrh

RekonekcijaOSOBNA REKONEKCIJA

Meridijanske linije ljudskog tijela (aksijatonalne ili akupunkturne linije) bile su u svom izvornom evolucijskom obliku cjelovito funkcionalne, protočne i povezane s frekvencijskom mrežom linija koje okružuju i prožimaju našu planetu. Te su nas linije dalje povezivale i s nemjerljivo obuhvatnijom mrežom svega postojećeg, koja obuhvaća cjelokupni Svemir.

U određenom povijesnom periodu evolucije Zemlje i ljudske vrste, pretpostavljeno uslijed nekog geoelektromagnetskog poremećaja planetarne mreže linija, došlo je do odvajanja izvorne strukture meridijanskih linija u ljudskom tijelu od složenijih mreža tj. većih sustava čiji smo dio. Time je značajno otežana naša prirodna, urođena veza s cjelokupnošću Svemira, ali i s našom matičnom planetom, kao i s osobnim i kolektivnim filigranskim, višedimenzionalnim sustavom frekvencijskih razina našeg tijela.

Rekonekcijom se uspostavljaju nove, obnovljene aksijatonalne tj. meridijanske linije koje nas ponovno neposredno povezuju s većim sustavima . Te novouspostavljene linije dio su bezvremenske mreže stvaralačke inteligencije Svemira iz koje crpimo temeljnu osobnu životnu energiju i informacije za obnavljanje funkcija našeg organizma. Uspostavljanje i aktivacija obnovljenih meridijanskih linija omogućuje nam neometano i protočno primanje energije, svjetlosti i potrebnih informacija, te osobnu reintegraciju i uspostavljanje ravnoreže na svim razinama.

Primarna svrha Rekonekcije je poticanje evolucije osobe - ubrzanje učenja, razumijevanja, osvješćivanja i životnog putovanja, olakšavanje ispunjavanja individualnih zadataka duše - uspostavljanjem ponovne povezanosti i punoće naše nerazdvojive veze sa Svemirom.

Rekonekciju je dovoljno napraviti samo jednom u životu, uobičajeno u dva odvojena susreta tijekom dva uzastopna dana. Trajanje pojedinog susreta je 40-50 minuta, pri čemu klijent obučen leži na leđima na masažnom stolu te opušten i zatvorenih očiju opaža djelovanje energije i svoje reakcije. Radi se na energetskom polju, bez neposrednog dodirivanja klijenta.

Cijena osobne Rekonekcije (2 susreta po 60 minuta) je protuvrijednost 333,00 EUR u kunama na dan prvog susreta.

  vrh

Rekonekcija

REKONEKCIJA - PUT U SREDIŠTE SRCA

Iako sam i više puta ranije on-line 'šetala' ovom veličanstvenom slikom naše galaksije, njezino sam srce jasno ugledala tek danas, spremajući se napisati ovu stranicu o Rekonekciji. Slučajnost? Ja sam to osjetila i odlučila prihvatiti kao poziv na predstavljanje suštine zajedničkog putovanja rekonekcijskim frekvencijama, putovanja u ponovno obnavljanje povezanosti sa samim sobom i svijetom oko sebe - od onoga što nam je najpoznatije, najbliže i najdohvatljivije, pa sve do najudaljenijih obzora i začudnih dimenzija prostora i vremena. Pozivam vas na to čarobno putovanje koje je već dotaknulo tijela, umove i srca velikog broja ljudi,
iscjeljujući, potičući, osvješćujući i povezujući. Dobro došli!


Renata Đonđ Perković, mag. psihologije i informatike
NLPt Master, EMDR i Wellness terapeut, praktičar Rekonekcije Level III  e-mailFotografija (VISTA), snimljena devet-gigapikselnom kamerom, prikazuje
više od 84 milijuna zvijezda u središnjem dijelu Mliječnog puta... povećajSredišnji dio Mliječnog puta
Kad se približavamo središtu, ističe se sjajni centar galaksije... povećaj
Središnji dio Mliječnog puta
Još bliže, još sjajnije... povećaj
Središnji dio Mliječnog puta
Jasno se ocrtava oblik u središtu... povećaj
Središnji dio Mliječnog puta
Srce naše galaksije... povećaj
Središnji dio Mliječnog puta
Sjajno, plamteće srce...
Središnji dio Mliječnog puta
Dobro došli u svijet Rekonekcijskih frekvencija!
Središnji dio Mliječnog puta

početak stranice

  vrh

<-- Tretmani

<-- Psihoenergetski tretmani

<-- vrh